Samarbete mellan BIK och Mariestad

Andreas Ollikainen skrev nyligen på ett nytt tvåårsavtal med BIK Karlskoga. Den första säsongen ska han dock lånas ut till Mariestad i division ett.
Diskussioner mellan klubbarna om ett samarbete har förekommit ett tag och sportchefen Daniel Johansson säger följande till klubbens hemsida:
 
"Andreas är en ung, lovande målvakt med bra teknik och stor vinnarskalle. Han har en modern målvaktsstil, väldigt rörlig och spänstig, explosiv. Dessutom en kanonkille vid sidan av isen som kommer att passa in i gruppen på ett bra sätt. Andreas trivdes jättebra under de matcher han gjorde med oss förra säsongen och ser fram emot att komma hit och vi ser lika mycket fram emot att ha honom hos oss. Detta är en frukt av vår relation med BIK Karlskoga, vi hoppas kunna bredda samarbetet ytterligare så att spelare kan komma och gå mellan klubbarna under säsongen. Andreas är dock vår spelare så det är vi som bestämmer var han ska spela, de kan inte begära dit honom bara för de har skadebekymmer, utan avgörandet ligger hos oss.".
 
Kan nog bli bra - och påskynda övergången för Johan Persson till BIK från just Mariestad?
 
/Larsa

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: