Wiklund till Löven?

Fick tips till bloggen i dag, Björklöven är ute efter Alexander Wiklund.
En bra spelare men personligen skulle jag inte gråta blod om han försvann.
BIK har Carl Berglund och Martin Sandgren som är energispelare och jag skulle hellre se en poängproducerande forward på den posltionen.

/Larsa

1 experten:

skriven

Jag ser Wiklund som en ( på sikt) ersättare för Näslund!! Att jämför Calle och Sandgren med Wiklund som i grunden är en riktig spelare och inte bara gnuggare som de förstnämnda.
Jämför hellre honom med Höggren eller Johan Nilsson, hårt arbetande SPELARE. Jagapuckspelare är lättare att hitta. Han visade fina takter när han fick spela i förstakedjan.
Om man som åskådare tittar på hela planen under hela matchen kanske man får en annan syn på saker och inte bara ser publikfriande spel.
Wiklund är framtidens BIK.

2 Bengt O:

skriven

Håller i viss mån med dig experten! Wiklund vill dessutom gärna bli kvar, har flickvän från staden o kan bli en riktig kulturbärare. Därmed inte sagt att jag inte ser den offensiva potentialen även i Berglund o Sandgren, för den finns där också. Tror ändå att Wiklund har fler verktyg och på sikt kan bli en mera komplett spelare.

3 Johan:

skriven

Wiklund är en mycket viktig kugge både i dagens, och framför allt morgondagens BIK. När nyckelspelarna, den gångna säsongen, blev skadade som på ett pärlband, det var då han fick chansen att visa upp att han kan mer än att bara tacklas och jaga puck.

4 DK:

skriven

Vill verkligen ha kvar Kryckan. Han visar hjärta och är en potentiell 25p+ om han får skotten att lossna.

En spelare som kommer att kämpa 200% när vi ska spela ner Örebro till AS nästa vår.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: