"Daggen" snart i ett topplag i ES?

När det blev klart att Karlskogasonen Mikael "Daggen" Ericsson inte fick förlängt kontrakt i Växjö Lakers började spekulationerna.
Kommer han tillbaka till BIK Karlskoga?
 
Nej.
 
Det kan vi glömma.
Han kan i stället hamna i en toppklubb i elitserien. Låter det ologiskt tycker ni? Egentligen inte.
Lagen som slåss i de nedre regionerna av tabellen, typ Växjö, har mer eller mindre bara plats för producerande forwards.
Toppklubbar som Färjestad, HV71, Luleå etc däremot - de vill gärna ha rollspelare. Spelare som går in och neutraliserar motståndarnas producerande formationer. Killar som går in och gör skitjobbet helt enkelt.
 
Enligt flera olika källor har "Daggens" agent fått lösa förfrågningar från mer än en toppklubb i elitserien.
Att Ericsson och Växjötränaren Sam Hallam aldrig direkt tittat på Bingolotto tillsammans var också starkt bidragande till att han inte blev kvar i Växjö.
Var hamnar han tror ni?
 
/Larsa
1 Berra:

skriven

Örebro

2 tom:

skriven

Så bottenlag behöver inte rollspelare? Jag kan bara säga grattis till Daggen om han blir värvad av ett topplag i elitserien. Sett många matcher med honom senaste åren och måste säga att det vore en knall i så fall. Örebro är nog troligare i så fall om han inte återkommer till Karlskoga. C Berglund är en betydligt bättre rollspelare om vi jämför. Tycker faktiskt Sandgren gör mer nytta också om man jämför vad Daggen presterade sista säsongen i Bofors.

Svar: Givetvis behöver de det men de har inte de pengarna som behövs för att kunna satsa på dem. Deras surt förvärvade pengar måste gå till spelare som levererar poäng.
BIK-truppen 2013/2014 (uppdatera 14/3).

3 Berrabus:

skriven

Han ska till Finland...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: