Örebro får storstäda i truppen!

Nyblivna elitserieklubben Örebro lär rensa upp rejält inför nästa års säsong i elitserien.
Listan är lång på spelare som inte ens nästan räcker till i elitserien.
Johan Motin(mil i från)
Jonas Karlsson
Niklas Lihagen
Stefan Gråhns
Johan Wiklander (har visat förut att han inte håller i ES)
Conny Strömberg (alldeles för långsam för es)
Henrik Lundberg
Thomas Enström
Anders Eriksson
Johan Adolfsson
Henrik Löwdahl.
Jens Skåhlberg
Ingen av dessa spelare skulle hålla i elitserien i min mening.
Det är en målvakt, två backar och nio (!) forwards.
Okey - man får mycket pengar för ett avancemang men det är inte lätt att värva ihop ett helt lag och få pusselbitarna att funka.
 
Hur tror ni att Örebro löser detta?
 
/Larsa
1 Luring:

skriven

Sluta vara så bitter Larsa. Är Boforsare ut i fingetspetsarna och försök översätta det till vår trupp. Går man upp i elitserien efter 52 tuffa omgångar i alllsvenskan och en förkvalsserie. Så har man en tillräckligt bra trupp att hävda sig i elitserien. Självklart måste delar av truppen spetsas till, men inte i den omfattning du påstår. Det är klart man vinner inte sm-guld med en topptrupp i allsvenskan, men hem förväntar sig det?

2 Viktor:

skriven

Det är några stycken jag tycker du har fel om, t.ex conny strömberg som lyfte hela örebro när han kom dit. Men hur många av dom här tror du kan hamna i BIK om dom inte blir kvar i örebro?

3 Kal:

skriven

Luring: Menar du på fullaste allvar att det skulle betyda att Örebro ska kunna hävda sig i Elitserien? Antar att du skämtar så jag orkar inte ens lägga ned tid på en sågning.

4 tom:

skriven

Motin har ändå spelat i Timrå. Han är ju tre klasser bättre nu än när han var i BIK i alla fall, fast det sägger inte så mycket, för då var han usel. En back som Mitell skulle definitivt inte hålla skridskomässigt. Adolfsson gjorde väl inte bort sig i AIK vad jag minns, typiskt spelare för en tredje eller fjärdekedja.

5 TTG:

skriven

Kal: Troligtvis så skulle dem hävda sig bättre vad både vad Rögle och Timrå har gjort i allafall. Slutspelsplats: NEJ! Slåss om plats 9-10: JA!

Tycker att Larsas Rensningslista är lite väl hård. Johan Motin har varit en okej back tidigare i
Elitserien (skulle inte säga att han är mil ifrån).

Att Larsa menar att det är bevisat att Johan Wiklander inte håller för Elitserien känns ju skrattretande. Kille har haft lite mer en halv säsong med minimerad speltid på sig att bevisa det. Med rätt miljö och få spela i en första eller andraline så har håller han absolut Elitserieklass.

Att Conny är för långsam känns inte heller som ett vettigt argument, kolla bara på Pär Arlbrandt. Har man bara det spelsinnet som han har så kan man komma långt.

Näääääää, slutas deppa nu Larsa bara för att BIK inte får spela i Elitserien nästa år. Bara att se fram emot nästa år. Vi kommer absolut att vara med och kriga i toppen även då.

6 Luring:

skriven

Kal: jag tror på fullaste allvar att de lag som eventuellt går upp skulle klara sig i elitserien utan att byta ut halva laget, som ju är vad Larsa föreslår.

7 Kal:

skriven

Nu är det ju som så att jag precis lämnat av barnen på dagis. Återkommer när min yngste son på ett år är hemma, så låter jag honom bemöta dina infantila argument.

8 Fred:

skriven

Örebro ver direkt dåliga tills Conny kom tillbaka, snacka om att lyfta ett lag, han kommer vara otroligt viktig för dem oavsett division, sen får vi se om han hänger med i elitserietempo.

9 kiffe:

skriven

haha din trötta jävel. Jag förstår hur surt det måste vara att se oss gå upp i Elitserien och sitta där i din sunkna etta i Karlskoga och veta att ni hade kunnat skicka oss på semester.

10 Kiffe (rättstavad):

skriven

"Haha, din tröttE jävel (om du inte tycker att Larsa är en brud, vilket du i och för sig kanske gör, av din skrift att döma). Jag förstår hur surt det måste vara att se oss gå upp i elitserien samtidigt som du sitter där i din sunkiga etta i Karlskoga. Dessutom när ni hade kunnat skicka oss på semester för inte alls länge sedan..."


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: